søn. 05. jun.

|

Holbæk

Kunst i Pinsen Workshop, Søndag

Kom til kunsttryk workshop med de fantastiske gelliplates alle dag under Kunst i Pinsen.

Kunst i Pinsen Workshop, Søndag

Time & Location

05. jun. 13.00 – 06. jun. 15.00

Holbæk, Munkholmvej 19, 4300 Holbæk, Denmark

About the event

Under dette års Kunst i Pinsen kan du som noget nyt tilmelde dig en af vores kunsttryk workshops for børn og voksne. Vi afholder workshops hver dag i kunstdagene, så der er rig mulighed for at få en plads og folde dine kreative evner ud under kunstnerisk vejledning.

På denne workshop får du, dit barn - eller måske barnebarn - mulighed for at prøve at omsætte ideer til grafiske tryk på papir med kreativ vejledning. Der vil være god tid til at eksperimentere, komme i flow og få en god kunstoplevelse sammen.

Vi bruger de fantastiske Gelliplates/geléplader, som er sjove og lette at arbejde med - uanset alder. På workshoppen bliver der mulighed for at: · skabe noget med sine hænder · lære hvordan et billede kan bygges op · lege med perspektiv og lyskilder · få et personligt kunstværk med hjem

Medbring selv: Evt. en tegning eller et billede til inspiration til motiv. Drikkevarer og snacks. Tøj der må blive beskidt eller et forklæde.

Pris og tilmelding: Tilmeld dig ved at sende os en besked med antal deltagere. Særlig Kunst i Pinsen pris pr. person: kr. 50,- Inkluderet i prisen er 5 tryk pr. person. Ekstra materialer kan tilkøbes til en god pris på dagen.

Der er et begrænset antal pladser, så skyld dig at tilmelde dig, hvis du vil være sikker på en plads.

Hvis vejret tillader det afholdes workshoppen udenfor i gården, så klæd dig på til vejret. Hvis det regner afholdes workshoppen indenfor.

Share this event